Harvink

Harvink is een Nederlands meubelmerk met eigenzinnige designmeubelen, herkenbaar aan het zichtbare frame. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen en tafels. Harvink is gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van meubelen voor mensen met een eigenzinnige smaak. Designliefhebbers, die goede vormgeving weten te waarderen, maar daar geen kapitalen voor willen uitgeven.

Vandaar dat Harvink al sinds 1947 streeft naar het vervaardigen van een aantrekkelijk geprijsde collectie topmeubelen onder de naam Harvink Collection die goede kwaliteit, functionaliteit en oog voor detail op eigentijdse wijze combineert. En steeds met metaal als herkenning. Ontwerper Martin Haksteen voert een selecte groep topontwerpers aan die hun visie op interieurdesign delen: een meubelstuk moet emotioneren. Schoonheid, bezieling en liefde moeten op een vanzelfsprekende wijze samenvallen in een smaakvol ontwerp dat excelleert in duurzaamheid en kwaliteit.

Harvink besteedt dan ook veel tijd aan het met zorg uitkiezen van materialen en het optimaal toepassen van de modernste technieken. Op die manier ontstaat een uniek eindresultaat: een prachtig meubel dat behaagt en bekoort.

Topmerken

ethnicraft-logo
coming-logo1 logo-movani